Chalk Paint™-kurser

Varmt välkommen till inspirerande kurser i gårdsbutiken i Brunnby. Här får du möjligheten att lära dig massor om den fantastiska färgen, träffa likasinnade och ha en riktigt kreativ och rolig dag/kväll. Välj bland olika kurser nedan.


TIPS! Boka ett eget kurstillfälle med kompisgänget (4-6 stycken). Prata med kompisarna eller kollegorna och hör av er till mig. 

OBS! 50 kr rabatt per person vid gruppbokning vardagar, dagtid (kl. 9-12 eller 12-15).


Kursanmälan: görs till lina.antelin@gmail.com eller 070-4951629. Begränsat antal platser. När du fått bekräftelse att du har fått plats på kursen betalas kursavgiften till BG 855-1616, senast en vecka före kursdagen. Anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta platsen till någon annan och du hittar då din ersättare själv.

Plats: Butiken "Lina på Landet" i Brunnby Märsta. Vägbeskrivning finns under fliken "om företaget".

Varmt välkommen / Lina


Introduktion

Lördag 3 juli kl. 12-14:30

Den här kursen passar dig som är nyfiken på Chalk Paint™ och vill ha handledning innan du börjar måla på egen hand. En lättsam dag/kväll när vi pratar om och testar Annie Sloan’s härliga färg. Vi målar en mindre inredningsdetalj som du sedan får ta med dig hem. Du lär dig grunderna till att måla med Chalk Paint™ och du får tips och råd hur du uppnår bästa möjliga resultat. Du lär dig att måla, slipa, vaxa med Clear och Dark Wax samt prova metallicvax.

Pris: 650 kr inkl. fika och material

Tid: start kl. 12 och pågår i ca 2,5 timmar.

Kreativ Helg

Nytt datum kommer till hösten...

Prova på möbeltapetsering och möbelmålning med Chalk Paint™. Under två dagar frossar vi i skapande och kreativitet! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tapetsering eller målning, vi anpassar helgen efter dig. Lämpliga möbler kan vara exempelvis karmstol/byrå/skänk (ej fåtölj, soffa eller högskåp/vitrinskåp).  Möbeln ska vara rengjord och ev. kvistlackad innan kursen. Maila oss en bild på önskad möbel att ta med för godkännande, detta för att beräkna tid och platsåtgång.

Pris: 2500 kr inkl. material* och fika.

Tid: Lördag och söndag 10:00-16:00

*Färg, vax och stoppning till en möbel ingår i kursavgiften (vill du ta med ytterligare en möbel finns färg och material att köpa på plats). Verktyg finns att låna hos oss. Du tar med eget tyg och ev. kantband.

Kreativ Lördag

Lördag 19 juni kl. 10-16

Prova på möbeltapetsering och möbelmålning med Chalk Paint™. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tapetsering eller målning, vi anpassar dagen efter dig! Under en lördag förvandlar du en egen mindre möbel med färg och/eller tyg. Vi rekommenderar att ta med en enkel möbel som t.ex. en stol/pall/nattduksbord/låg byrå. Möbeln ska vara rengjord och ev. kvistlackad innan kursen. Maila oss en bild på önskad möbel att ta med för godkännande, detta för att beräkna tid och platsåtgång. 

Pris: 1400 kr inkl. material* och fika.

Tid: Lördag kl. 10:00-16:00

*Färg, vax och stoppning till en möbel ingår i kursavgiften (vill du ta med ytterligare en möbel finns färg och material att köpa på plats). Verktyg finns att låna hos oss. Du tar med eget tyg och ev. kantband.


Rost & Betong

Endast gruppbokning (4-6 pers)

Det går också att anmäla sitt intresse så återkommer vi med ett kursdatum.

Den här kursen passar dig som älskar känslan av rost och betong. Här lär du dig teknikerna för att skapa dessa effekter med Chalk Paint™. Du tar själv med dig minst två mindre saker att måla på, exempelvis kruka, ljusstake, lampfot, ram eller liknande.

Pris: 550 kr inkl. fika, färg och vax.

Tid: ca 2 timmar.