Kurser i Chalk Paint™

Varmt välkommen till inspirerande målarkurser i gårdsbutiken i Brunnby. Här får du möjligheten att lära dig massor om den fantastiska färgen av märket Annie Sloan, 

träffa likasinnade och ha en riktigt kreativ och rolig dag/kväll. Välj bland olika kurser nedan.

Kursanmälan

Anmälan görs till lina.antelin@gmail.com eller 070-4951629. Samtliga kurser har begränsat antal platser. När du fått svar att du har fått plats på kursen betalas kursavgiften via swish (alternativt till bankgiro), senast en vecka före kursdagen. Anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta platsen till någon annan och du hittar då din ersättare själv.

Plats: Kurserna hålls i verkstan/butiken "Lina på Landet" i Brunnby Märsta. Vägbeskrivning finns under fliken "om Lina på Landet".

Hjärtligt välkommen / Lina

TIPS! Boka ett eget kurstillfälle med kompisgänget (4-6 stycken). Prata med kompisarna eller kollegorna och hör av er till mig.

OBS! 50 kr rabatt per person vid gruppbokning vardagar, dagtid (kl. 9-12 eller 12-15).Lör 4 februari kl. 12-14:30 (fullbokad)

Lör 18 mars kl. 12-14:30 (platser kvar)

Den här kursen passar dig som är nyfiken på Chalk Paint™ och vill ha handledning innan du börjar måla på egen hand. En lättsam dag/kväll när vi pratar om och testar Annie Sloan’s härliga färg. Vi målar en mindre inredningsdetalj som du sedan får ta med dig hem. Du lär dig grunderna till att måla med Chalk Paint™ och du får tips och råd hur du uppnår bästa möjliga resultat. Du lär dig att måla, slipa, vaxa med Clear och Dark Wax samt prova metallicvax.

Pris: 650 kr inkl. fika och material

Tid: ca 2,5 timmar.

Lör 25 februari kl. 10-16 (fullbokad)

Lör 4 mars kl. 10-16 (4 platser kvar)

Prova på möbelmålning med Chalk Paint™. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av målning, vi utgår från vad du vill lära dig. Under en lördag förvandlar du en egen mindre möbel med färg och vax. En enkel möbel rekommenderas som första projekt som t.ex. en stol/pall/nattduksbord/mindre byrå. Möbeln ska vara rengjord och ev. kvistlackad innan kursen.  Maila en bild på önskad möbel att ta med för godkännande, detta för att beräkna tid och platsåtgång. Du kan även lära dig att använda ornament för att smycka din möbel.

Pris: 1500 kr inkl. material* och fika.

Tid: Lördag kl. 10:00-16:00

*Färg och vax till en möbel ingår i kursavgiften (vill du ta med ytterligare en möbel finns färg och material att köpa i butiken). Ornament finns att köpa på plats. Penslar och verktyg finns att låna.


Fredagar 11-17 (bokas i förväg)

Kom och skapa i verkstan! Du kanske vill måla om något, men inte vill stöka ner hemma. I vår verkstad går det bra att boka plats för ditt måleriprojekt. Om du inte redan har egen färg att ta med hittar du förstås alla Annie Sloan's kulörer och tillhör i vår butik. Du köper alltså den färg du behöver (eller tar med om du redan har). Ta med en egen mindre möbel (lagom stor att bära själv, så att du hinner bli färdig under dagen) eller andra inredningsföremål som du vill ge nytt liv med färg. Detta är ingen kurs, utan en möjlighet att arbeta med färger i en verkstad där du inte behöver vara rädd för att smutsa ner eller skada något. Lån av penslar och verktyg ingår. 

Pris: 500 kr/dag.