kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

- Designature - 
by Lina på Landet

lina på landet gårdsbutik grön byrålina på landet måla möbler hantverk vaxa

Lina Antelin

Lina på Landet – det är precis vad det är. Mitt ute på landsbygden träffar du Lina. Här på gården, i utkanten av Sigtuna/Märsta, är bondtösen uppvuxen och sedan 2015 driver hon gårdsbutiken med en lantlig och rustik stil.

Lina är utbildad visual merchandiser (dekoratör) och har många års erfarenhet från arbete inom inredningsbranschen och färghandeln. Genom åren har det blivit många inredningsuppdrag åt både företag och privatpersoner.
Företaget heter Designature (design+nature) medan butiken har namnet "Lina på Landet".

Familjens samarbete...

Familjens samarbete är en stor del för att få verksamheten att fungera. Lina samarbetar med sin pappa Tord som också bor på gården. Han är en klippa som hjälper till med att tillverka nya möbellister samt renovera diverse skador, bråkiga lås och gångjärn. Ofta är de gamla möblerna i mer eller mindre dåligt skick och kräver många timmars arbete innan det är dags för målning. Tord tillverkar även måttbeställda bord som Lina sedan målar efter kundens önskemål.

Linas man, Andreas, är också engagerad och hjälper till med allt ifrån konstruktioner av butikens inredningsprojekt till de tyngsta jobben med ommöblering och möbelleveranser.
Verkstad Lina på Landetverkstan i Gårdsbutik

Möbelrenovering

Gamla möbler tas om hand i verkstan som ligger i samma byggnad som butiken. Här hjälper pappa Tord till med att tillverka nya lister samt renovera diverse skador, bråkiga lås och gångjärn.

Möbelmålning

Lina tar gärna emot målningsuppdrag. Vi älskar att ge gamla möbler nytt liv. Vi använder den miljövänliga färgen Annie Sloan Chalk Paint™ och den målade ytan förseglas med Soft Wax eller lack. 
Läs mer

Bordstillverkning

Tord tillverkar bord som Lina sedan målar efter kundens önskemål av storlek och färg.

Chalk Paint™

Lina är stolt återförsäljare av Annie Sloan Chalk Paint™ och i butiken finns färger och tillbehör för dina projekt.
Besök butik

Kurser

I gårdsbutiken hålls inspirerande målarkurser där du lär dig många tekniker och effekter med Chalk Paint™.
Läs mer
skaparverkstad måla möblerannie sloan naturborstpenslar
© 2024 | Lina på Landet
N
Y
H
E
T
S
B
R
E
V
magnifiercrossmenuchevron-down