Möbelrenovering

Vi älskar återbruk och tycker att vi alla ska försöka ta vara på det gamla! Förvandla något gammalt och trist till något fint och personligt. Du kanske har ärvt en gammal byrå som har tappat färg och stil? För att den ska passa in hemma hos dig kanske den behöver lite hjälp på traven med hjälp av färg, dekorationer och nya beslag. Vi har det som behövs för att pigga upp dina gamla möbler och inredningsdetaljer. Du kan antingen ta hjälp av oss för att förvandla din gamla möbel eller så gör du den roliga förvandlingen själv. Hos oss kan du köpa den miljövänliga färgen Annie Sloan Chalk Paint™ med tillbehör såsom penslar, vax och lack samt olika slags trädekorationer (ormanet) och fina knoppar och beslag. Det mesta finns att beställa här i webbutiken.

Nedan ser du bilder från några av våra förvandlingar.

Exempel på förvandlingar

Återbruk

Byrå före-och-efter

En trist, gammal byrå fick nytt liv med hjälp av dekorativa hörnornament, ljusrosa färg med vaxade skuggningar samt nya beslag. 

Återbruk

Sidobord före-och-efter

Det lilla sidobordet (eller sybordet) fick en helt ny stil tack vare en läcker rosa färg med vax och guldiga detaljer. Ornamentet på nedersta lådan och de nya beslagen blev pricken över i.  

Återbruk

Sängbord före-och-efter

Gulnad furu blev festligare med färg och vax. Ett vackert ornament mitt på dörren blev ett fint blickfång.