kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

« Alla Kurser

Workshop – Möbelmålning med Chalk Paint

21 oktober @ 10:00 - 16:00

kr 1500
chalk paint kurs mala mobler

Prova på möbelmålning med Chalk Paint™.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av målning, vi utgår från vad du vill lära dig. Under en lördag förvandlar du en egen mindre möbel med färg och vax. En enkel möbel rekommenderas som första projekt som t.ex. en stol/pall/nattduksbord/mindre byrå. Möbeln ska vara rengjord och ev. kvistlackad innan kursen. Maila en bild på önskad möbel att ta med för godkännande, detta för att beräkna tid och platsåtgång. Du kan även lära dig att använda ornament för att smycka din möbel*.

Pris inkl. material** och fika.

*Ornament finns att köpa på plats.

**Färg och vax till en möbel ingår i kursavgiften (vill du ta med ytterligare en möbel finns färg och material att köpa i butiken).

Penslar och verktyg finns att låna.

PS. Det är en fördel (men inget krav) att gå Introduktionskursen före denna kurs. Då får du mycket information om färgen – egenskaper, fördelar och användningsområden. Under Måla Möbel-workshopen får var och en fokusera på att måla sin egen möbel.

Bokning och betalning

Boka via registreringsknappen. Därefter får du ett automatiskt mail. Swisha då 250kr i anmälningsavgift till Lina på 070-4951629 inom 3 dagar (tyvärr behöver vi ta denna anmälningsavgift då många bokar och sedan inte kommer). När anmälningsavgiften är betald är din plats garanterad. Om vi inte får in avgiften inom tre dagar från bokningstillfället släpper vi platsen på hemsidan, så att någon annan har chansen att boka. Resterande belopp (1250kr) betalas senast en vecka innan kursdagen, via swish till Lina.

Deltagare

När du fått svar att du har fått plats på kursen betalas kursavgiften via swish (alternativt till bankgiro), senast en vecka före kursdagen. Anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta platsen till någon annan och du hittar då din ersättare själv.

0 Registrerad
5 kvar
Registrera dig här

Detaljer

Datum:
21 oktober
Tid:
10:00 - 16:00
Kostnad:
kr 1500

Arrangör

Lina på Landet
Phone
070-49 51 629
E-post
info@linapalandet.se

Plats

Lina på Landet
Lina på Landet, Brunnby
Märsta, 19591 Sverige
© 2023 | Lina på Landet
magnifiercrossmenuchevron-down