kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Köpvillkor

Lina på Landet är ett varumärke som tillhör Designature, Lina Antelin.

Webbutik

Allmänna villkor

Dessa allmänna villkor gäller för alla köpeavtal mellan dig som konsument och Designature (nedan kallad Lina på Landet). Genom beställning accepteras dessa villkor. Vid frågor, vänligen kontakta Lina Antelin via telefonnummer 070-49 51 629 eller e-post till info@linapalandet.se.

Beställning och priser

Lina på Landet accepterar köp i den fysiska gårdsbutiken och beställningar via webbutiken (linapalandet.se och designature.se). Då försäljning sker både i butik och webbutik finns risk för slutförsäljning. Lina på Landet reserverar sig för eventuell slutförsäljning och har rätt att makulera beställningar på grund av detta. För beställning i webbutiken måste du ha fyllt 18 år. Lina på Landet förbehåller sig rätten att neka eller makulera beställningar vid felaktiga personuppgifter. Priserna som anges är i svenska kronor inklusive moms. Gällande pris är det som anges vid köp. I webbutikens kundvagn syns det totala priset inklusive moms och frakt. Vid uppenbart felaktiga priser har Lina på Landet rätt att makulera ordern.

Betalning

Betalning sker smidigt och säkert med swish, kortbetalning eller Klarna. Varorna skickas så fort betalningen är mottagen.

Swish

Betala ordersumman med swish till angivet nummer (070-4951629, Lina Antelin) och skriv ditt ordernummer i meddelandefältet.

Klarna eller kortbetalning

Lina på Landet har avtal med med Klarna samt Stripe för säker betalning med kort på Internet.

Frakt och leverans

Leverans sker enbart inom Sverige. Lina på Landet har avtal med DHL och Postnord. Val av fraktbolag beror på paketets storlek och vikt. Frakt sker till närmsta utlämningsställe där du hämtar ut ditt paket. Mindre varor kan skickas direkt till din brevlåda. Ordern hanteras oftast samma dag eller dagen efter att beställningen och betalningen har inkommit. Leveranstiden är ca 2-5 dagar beroende på veckodag/helg. Vi hanterar beställningar så fort som möjligt. Kontrollera att du har angett korrekt telefonnummer och e-postadress, då fraktbolaget aviserar när ditt paket finns att hämta. Fraktkostnad: 75kr. Gratis frakt vid ordervärde över 1400kr.

Transportskada

Skadat emballage ska noteras och anmälas av personalen på utlämningsstället. Om skadan inte upptäcks förrän varan är uppackad skall du anmäla skadan till fraktbolaget.

Ångerrätt

Du har 14 dagars ångerrätt, vilket räknas från den dag paketet levererats. Observera att vi inte tar emot returer av färg, då vi inte vet om den har förvarats för varmt eller för kallt (nästa kund måste få en felfri produkt). Vi tar inte heller emot returer av specialbeställda varor. Kontakta alltid Lina på Landet vid ångrat köp, innan retur, med uppgifter om ordernummer och vilken vara det gäller. Det går endast att returnera varor som är oöppnade och oanvända. Returfrakten bekostas av dig, som även ansvarar för att den returnerade varan emballerats väl och är hel när den kommer fram. Om du handlat fraktfritt (ordervärde över 1400kr) och sedan returnerar en eller flera av varorna tar vi en returavgift på 100kr (vilket dras av på återbetalningen). Lina på Landet återbetalar varuvärdet så fort returen är mottagen och kontrollerad. Returer skickas till: Lina Antelin / Lina på Landet, Brunnby 331, 195 91 Märsta. Kom ihåg att lägga i dina uppgifter (namn, ordernummer och telefonnummer), så att vi vet vem returen tillhör. 

Outlösta försändelser

Paket som inte hämtas ut returneras till Lina på Landet. För paket som inte löses ut av dig faktureras du kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 350kr (betalningsvillkor 10 dagar), oavsett varuvärde. Observera att en outlöst försändelse inte räknas som ett ångrat köp.

Reklamation

Du som konsument har rätt att reklamera en felaktig produkt i upp till 3 år och felet ska anmälas inom ”skälig tid” från upptäckten. Samtliga varor som skickas från Lina på Landet är noggrant kontrollerade och emballerade, men om en vara trots detta skulle vara felaktig ska du meddela detta så att Lina på Landet kan lösa det med ny vara eller återbetalning. Skicka då e-post märkt ”Reklamation” till info@linapalandet.se.

Integritetspolicy och GDPR

Vid beställning hos Lina på Landet uppger du dina personuppgifter. I samband med registrering och beställning godkänner du att uppgifterna lagras och används för att fullfölja avtalet (vi behöver exempelvis lämna ut ditt telefonnummer/e-postadress till fraktbolaget för avisering). Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som har registrerats. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta då Lina på Landet via e-post. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part i marknadsföringssyfte.

Villkor vid kursdeltagande

Allmänna bestämmelser

De kurser som Lina på Landet erbjuder genomförs i gårdsbutikens verkstadsdel i Brunnby Märsta. Du som kursdeltagare får lära dig olika målningstekniker, både teoretiskt och praktiskt. Kursinnehåll för respektive kurs finns på linapalandet.se. Eventuella frågor skickas till följande e-postadress: info@linapalandet.se.

Bokning

Rätten att delta gäller endast föranmälda deltagare. Du bokar ditt kursdeltagande via linapalandet.se alternativt direkt till Lina Antelin (e-post info@linapalandet.se). Anmälan är bindande. Får du förhinder kan du överlåta platsen till någon annan och du hittar din ersättare själv. Meddela Lina Antelin via e-post om någon annan kommer i ditt ställe. Om du vill anmäla flera deltagare fyller du i antalet vid bokningen. Principen ”först till kvarn” gäller vid kursbokning. Du får en bekräftelse via e-post.

Kursavgift och betalningsvillkor

När du får bekräftelsen via e-post betalar du anmälningsavgiften och så fort den är betald är din plats garanterad. Anmälningsavgiften är för närvarande 100kr för Introduktionskurs och 250kr för Måla Möbel-workshop. Gällande kursavgift och vad som inkluderas i priset står på hemsidan under respektive kurs. Som regel ingår färg och vax som används under kursens gång. Penslar och verktyg lånas ut och lämnas kvar i gott skick vid kursens slut. Fika ingår, men inga måltider. Alla priser är per person och inklusive moms. Kursavgiften (minus den förbetalda anmälningsavgiften) betalas senast fem dagar innan kurstillfället. Antingen via swish till Lina Antelin på telefonnummer 070-4951629 eller till bankgiro 855-1616 Designature. Märk betalningen med namn och kursdatum.

Avbokning / inställd kurs

Anmälan är bindande. Anmälnings- och kursavgiften återbetalas ej. Lina på Landet förbehåller sig rätten att ställa in en kurs (exempelvis på grund av sjukdom eller för få kursdeltagare). Anmälnings- och kursavgifter återbetalas då så snart som möjligt.

Ansvar

Du ansvarar för att informera om du har någon sjukdom/allergi som kan påverka dig själv eller andra under kursens gång. Du ansvarar för dina medhavda möbler och ev. värdesaker. Du ansvarar också för slutresultatet av dina målade alster.

Kursbekrivning

De angivna tiderna för respektive kurs är enbart indikationer på den schemalagda tidsramen. De tider som anges på linapalandet.se är inte bindande utan kan variera.

Fotografering

Deltagare har rätt att fotografera under kurserna och publicera dem för privata ändamål, förutsatt att de personer som syns tydligt i dessa bilder uttryckligen har samtyckt.

Databehandling

Deltagarnas personuppgifter kommer endast att samlas in och användas i den utsträckning detta är nödvändigt för att kursen ska kunna genomföras. Lina på Landet anger uttryckligen att deltagarnas personuppgifter inte kommer att användas för reklam eller marknadsundersökningar.

© 2024 | Lina på Landet
N
Y
H
E
T
S
B
R
E
V
magnifiercrossmenuchevron-down