kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Oxford Navy Wall Paint

110 kr895 kr

Oxford Navy är en stark, traditionell marinblå kulör. Den skapar en djup, dramatisk och varm atmosfär i ett rum - vare sig det är stort eller litet. Denna bläckblå färg är inspirerad av det rika Indigo Blue-pigmentet från Indien, som först importerades till Europa på 1600-talet.
Artikelnr: oxford-navy-wall-paint Kategori: Etiketter: , ,
Share:
Beskrivning
Ytterligare info
Recensioner

Wall Paint från Annie Sloan är en riktigt uppskattad väggfärg som används av både professionella målare och hemmafixare. Den ger en vacker matt finish och finns i många härliga kulörer. Den är lätt att använda har otroligt bra täckningsförmåga. Den fungerar precis som en vanlig väggfärg – se till att underlaget är schysst, sedan är det bara att öppna burken och starta förvandlingen.

Ytan behöver inte förseglas.

Ytterligare information

Storlek

120 ml, 2,5 liter

Teknisk information

Provburken är en perfekt storlek om du vill testa en ny kulör.

2,5 liter räcker till ca 27,5 kvm (beroende på underlag). Ett extra lager färg kan behövas om underlaget är mycket avvikande i färg (t.ex. om du målar från ljust till mörkt eller tvärtom). 
Wall Paint är en tålig, vattenbaserad väggfärg som är mycket lätt att använda.

Färgen ger en lyxig matt yta och är samtidigt praktisk, tålig och avtorkningsbar. Väggfärgen kan målas med pensel eller roller som sedan sköljs ur med vatten. Vi föredrar Annie's väggfärgspensel som fyller mycket färg och ger fin struktur.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Relaterade produkter

© 2024 | Lina på Landet
N
Y
H
E
T
S
B
R
E
V
magnifiercrossmenuchevron-down