kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Old White Wall Paint

110 kr895 kr

Old White Wall Paint är en tidlös benvit väggfärg som är fin till allt. Old White är en sofistikerad och diskret kulör som ger väggarna ett mjukt och traditionellt utseende.
Artikelnr: old-white-wall-paint Kategori: Etiketter: , ,
Share:
Beskrivning
Ytterligare info
Recensioner

Wall Paint är en riktigt uppskattad väggfärg som används av både professionella målare och hemmafixare. Den ger en vacker matt finish och finns i många härliga kulörer. Den är lätt att använda har otroligt bra täckningsförmåga. Den fungerar precis som en vanlig väggfärg – se till att underlaget är schysst, sedan är det bara att öppna burken och starta förvandlingen. Ytan behöver inte förseglas.

Vi har kvar ett litet lager av väggfärgen med den gamla designen (vita burkar). Dessa provburkar säljs till kraftigt rabatterat pris – endast 25 kr styck.

Ytterligare information

Teknisk information

Provburken är en perfekt storlek om du vill testa en ny kulör. 
2,5 liter räcker till ca 27,5 kvm (beroende på underlag). Ett extra lager färg kan behövas om underlaget är mycket avvikande i färg (t.ex. om du målar från ljust till mörkt eller tvärtom). 
Wall Paint är en tålig, vattenbaserad väggfärg som är mycket lätt att använda. Färgen ger en lyxig matt yta och är samtidigt praktisk, tålig och avtorkningsbar. Väggfärgen kan målas med pensel eller roller som sedan sköljs ur med vatten. Vi föredrar Annie's väggfärgspensel som fyller mycket färg och ger fin struktur.

Storlek

120 ml, 120 ml (gamla designen), 2,5 liter

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Relaterade produkter

© 2024 | Lina på Landet
N
Y
H
E
T
S
B
R
E
V
magnifiercrossmenuchevron-down