kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Pure Satin Paint

410 kr

Pure Satin Paint från Annie Sloan är en ren, vit kulör som bara innehåller vita pigment. På grund av att färgens inte innehåller andra starka färgpigment kan det behövas ett extra färglager av Pure för att den ska täcka lika bra som övriga kulörer. Tips - ge golvsockeln en fräsch finish med denna vita färg.
Kategori: Etikett:
Share:
Beskrivning
Ytterligare info
Recensioner

Satin Paint från Annie Sloan en färg för trä och metall inomhus och den behöver inte förseglas med vax eller lack. Den har en fin mjuk lyster och påminner om en lackfärg. Satin Paint skiljer sig alltså lite från Chalk Paint som behöver förseglas för att vara tålig. En perfekt färg för exempelvis dörrar, lister och foder (men givetvis även möbler när du inte vill ha de effekter som vax kan ge). Vi tycker att den är helt suverän att använda på insidan av skåp –  för att få en slät, vacker färg utan att behöva lägga arbete på att vaxa eller lacka.

Satin Paint är verkligen ett bra komplement till Chalk Paint och Wall Paint.

Ytterligare information

Storlek

750 ml

Teknisk information

750 ml räcker till ca 11 kvm. Dammtorr efter ca 1 timme.

Satin Paint är en vattenbaserad, snabbtorkande och avtorkningsbar färg med 10% glans. Den är avsedd för ytor inomhus, såsom lister, foder, dörrar, möbler och annan inredning – ett bra komplement till Wall Paint (helmatt färg till väggar) och Chalk Paint (färg till möbler med mera). Färgen fäster på både trä och metall och behöver inte förseglas med varken vax eller lack.

Förberedelser: Ytan måste vara ren, torr och fri från damm och smuts, så rengör noggrant innan målning. Om du målar en metallyta rekommenderar vi en grundfärg under Satin Paint. Om du vill måla golv eller ytor utomhus rekommenderar vi istället Annie Sloan Chalk Paint. Eller om du vill skapa dekorativa effekter, såsom vaxet kan ge.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pure Satin Paint”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade produkter

© 2023 | Lina på Landet
magnifiercrossmenuchevron-down