Möbler, inredning och Annie Sloan Chalk Paint

NYHET! 

Våren 2018 öppnade butiken "Lina i Stan" på St Eriks Torg i Uppsala. Butiken ligger i ett av de gamla valven som tillhör kyrkan. Då lokalen är så pass liten ligger fokus på färg och tillbehör från Annie Sloan Chalk Paint™. Varje torsdag har du möjlighet att komma hit och måla. Mer information om "Målarcafé" under fliken Kurser. Välkommen! 


Sommaren 2015 slog vi upp logdörrarna till gårdsbutiken "Lina på Landet" i Brunnby, Märsta! Inredningsbutiken har en ekologisk inriktning och stor del av sortimentet är återvunnet, miljövänligt och närproducerat. Här hittar du en blandning av nya och gamla inredningsdetaljer, hantverk, renoverade möbler och den populära färgen Chalk Paint™ decorative paint by Annie Sloan. Välkommen till butiken på landet! Vi finns även på Facebook, Instagram och bloggen "Lina på Landet". Följ med vet'ja!

Vi söker alltid gamla möbler och inredningsdetaljer i form av textilier, porslin, glas med mera. Hör gärna av dig om du har något att skänka eller sälja.

Möbler som finns tillgängliga finns under fliken "Till salu". Vill du boka någon möbel eller undrar du över mått/pris är du varmt välkommen att maila/ringa. Vi erbjuder hemleverans av möbler (inom Stockholm och Uppsala) mot ersättning. Mindre saker, såsom färg och inredningsdetaljer skickas med Schenker.

Vägbeskrivning och kontaktuppgifter finns under fliken "kontakt".


OBS! NYA ÖPPETTIDER:


Onsdag 11-18 MÄRSTA 

Torsdag 12-18 UPPSALA

Fredag 11-17 MÄRSTA

Lördag 11-15 MÄRSTA Butiken i Brunnby Märsta